Timmerdorp 2020 afgelast

21 april jl. is er weer een persconferentie geweest omtrent de maatregelen ter bestrijding van het Corona Covid-19 .
Helaas is hierin aangekondigd dat evenementen met vergunning tot 1 september verboden zijn. Timmerdorp Anna Paulowna valt helaas ook onder deze categorie. Dit betekend dus dat er dit jaar géén timmerdorp plaats gaat vinden.
We waren natuurlijk al bang dat dit eraan zat te komen maar positief als we zijn hoopten we op beter nieuws.

Wij willen al onze sponsoren bedanken omdat zij weer bereid waren om er samen met ons een mooie editie van te maken, en wij hopen op weer een vruchtbare samenwerking in 2021.

Om het Timmerdorp gevoel vast te houden willen we vragen aan alle enthousiaste hutten bouwers om dit dan ook gewoon te doen in je eigen achtertuin, je mag alle materialen die je voor handen hebt gebruiken( sorry ouders) plaats daarna een mooie foto onderaan dit bericht. De leukste of origineelste hut verdient een prijs, wat dit is gaan wij nog niet verklappen. Zet hem op, laat zien wat jullie kunnen🙂 Deze actie loopt tot eind juni 2020.

Ook willen wij de kinderen van groep 8 jaargang 2020. De kans geven om de volgende editie deel te nemen. Volg hiervoor in 2021 de inschrijf informatie op de site of op Facebook.

Heeft u nog vragen of opmerkingen dan kan dit via een privé bericht in Messenger of via de site.

Voor iedereen veel succes in deze bijzondere tijd en hopelijk tot in 2021.

Vrolijke groeten namens het bestuur van Timmerdorp Anna Paulowna.