De Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers geen Timmerdorp!

We zijn elk jaar weer hartstikke blij met de grote hoeveelheid mensen die ons op verschillende manieren ondersteunen. Om dit te blijven stimuleren hebben kinderen van vrijwilligers voorrang bij de inschrijving. Zie hiervoor de pagina over de inschrijving.

 • Als vrijwilliger moet je wel minimaal 18 jaar zijn!
 • Wil je weten waar en wanneer je bent ingedeeld? zie verdere informatie in deze tekst voor de link naar de indeling. Deze indeling is ook te vinden op de lijsten in de kantine.
 • Tijdens het timmerdorp is de organisatie altijd telefonisch bereikbaar op: 06 105 13 729

 Email en Facebook contact kunnen wij tijdens de timmerdagen niet direct garanderen.

Voor vrijwilligers, hier wat belangrijke tips!

 • Elk jaar er een speciale informatie  avond voor vrijwilligers in de polderei. Datum 2023 is : Dinsdag 11 juli.
 • Ben je niet ingedeeld als vrijwilliger, verlaat dan het veld op tijd. Uiterlijk een kwartier na de opening van de dag.
 • Elke vrijwilliger draagt een geel hesje en een button. Hiermee ben je gemakkelijk herkenbaar. Haal deze direct bij binnenkomst op in de kantine.
  Leden van de organisatie zijn herkenbaar aan hetzelfde kleur t-shirt.
 • Je kunt een taak toegewezen krijgen of je wordt ingedeeld om te ondersteunen bij het timmeren. Ben je ingedeeld om te timmeren op een veld dan verwachten we dat je helpt op het hele veld. Dus we vragen je nadrukkelijk te helpen bij alle hutten.
 • De jongste kinderen op de eerste velden hebben natuurlijk meer ondersteuning nodig dan de oudere. Daar zijn dan ook meer vrijwilligers ingedeeld dan op de achterste velden bij de oudere kinderen.
 • Laat zo veel als mogelijk de kinderen timmeren! Er is elk jaar weer irritatie van verschillende kanten over het feit dat er ouders zijn die de hut hebben getimmerd i.p.v. de kinderen.
 • Er is voldoende hulp ingedeeld. Heb je het idee dat je overbodig bent? Dan gaat het goed! Denk je dat jij je beter op een ander veld nuttig kan maken, overleg dan eerst met de leiding!
 • Overleg met de leiding als er iets bijzonders is.
 • Vergeet niet om goed voor jezelf te zorgen! De verse koffie/ thee staat altijd klaar in de kantine!
 • Beperk het gebruik van uw mobiele telefoon, we willen tenslotte het goede voorbeeld geven!

Allereerst willen wij jullie allemaal hartelijk bedanken voor jullie bereidheid om te komen helpen tijdens het Timmerdorp. Het is ontzettend mooi om te zien dat er veel mensen zijn die zich willen inzetten en daarmee ook betrokken willen zijn bij de organisatie en de kinderen.

Het maken van de vrijwilligerslijst is een flinke klus. We doen ons best om Timmerdorp zo goed als mogelijk te organiseren en ouders zo dicht mogelijk bij hun kind in te zetten. Helaas lukt het niet altijd om een ieder naar zijn/haar voorkeur in te zetten. Wij vragen daarvoor uw begrip.

Klik hier voor de indeling.

Er zijn ouders die zich voor meer dan 1 dag hebben aangemeld, fantastisch! Ons uitgangspunt is echter om iedereen voor minimaal 1 dag in te delen. Om deze reden kan het zijn dat de vrijwilligers die zich voor meer dagen hebben opgegeven ergens op ‘reserve’ staan.

Als je niet staat ingedeeld of je staat op ‘reserve’, maar je wilt toch iets doen,.. zoek dan even contact met Debby de Waard. Zij heeft het overzicht m.b.t. vrijwilligers.

We wensen jullie en de kinderen veel plezier!
Bestuur timmerdorp