Sponsors

Zonder jullie hulp zou Timmerdorp niet mogelijk zijn!

Elk jaar zijn wij weer TROTS en BLIJ met het grote aantal sponsoren dat ons ondersteunt.Zonder hun hulp zou het voor de organisatie niet mogelijk zijn om het Timmerdorp te organiseren en betaalbaar te houden. Het grootste cadeau voor de sponsor is natuurlijk de waardering die zij ontvangen door de lachende gezichten van de kinderen op het Timmerdorp! Verder ontvangen zij niets als tegenprestatie en daarom hebben we ze hieronder allemaal even op een rijtje gezet, zodat u ook kunt zien wie het Timmerdorp allemaal goedkoper en mogelijk maken.

Namens de deelnemers, organisatie en vrijwilligers willen wij al onze sponsoren dan ook weer bijzonder bedanken, en wij hopen ook weer in de toekomst met en op hen te kunnen bouwen!

Wilt u het timmerdorp Sponsoren? Fantastisch !! Dan slaat u voor ons  "de Spijker op z'n kop". Sponsoren kunt u nu doen via onze QR code gewoon een foto maken met uw mobiel en u kunt u zelf kiezen voor welk bedrag !

...

Als u het timmerdorp dit jaar sponsort, kunnen wij u een plekje op onze sponsorpagina geven.
Stuur daarvoor het logo in goede formaat (eps of ai, of een resolutie voldoende voor A4 formaat) op naar: timmerdorpap@gmail.com

Wanneer u wel sponsor bent, maar u bent niet geplaatst of als er een fout in de gegevens zit: Laat dit meteen weten en we passen het zo snel mogelijk aan!